RS

DMX čarobnjak

Kreator drvenih spojeva je zbirka praktičnih alata razvijenih od strane tima stručnjaka. Naši alati će vam pomoći da odaberete ugaonik i odgovarajuće povezivanje šarafima, da utvrditi kako spojiti greda da li ekserima preko perforirovannih limova itd. Izaberite alat i uvjeri se koliko brzo možete izvući spoj i utvrditi pravila za njegovu montažu.

Izaberite alat

idi na
čarobnjaka

Razmak šrafova

Sa ovom alatkom, možete proveriti minimalan razmak i rastojanja koja se moraju poštovati prilikom montaže šrafova. Proračuni su zasnovani na standardu PN-EN 1995-1-1 i Evropskoj tehničkoj saglasnost ETA-13/0393.
Pored brze informacije o tome kakve šrafove i na kakve razmake treba da se montira, čarobnjak daje odgovor na pitanje: "Kako odabrati obrtni moment zavrtača za zavrtanje šrafova".

idi na
čarobnjaka
pokaži
Video

Prekidač za izbor na osnovu dimenzija greda

U ovom alatu tehničkog proračuna je kondenzovano na jasan oblik u sedam koraka. Algoritam se zasniva na skupu ugaonika KP, KPL, KPS, KPK, KK, KL i prilagođenih za njih eksera ANCHOR 35 - 125. Zbirka se sužava zavisnosti od izbora modela, da bi konačno najbolje prilagoditi vezu koja odgovara vašem drvenom spoju. Pokažite uzajamno raspored greda, njihove dimenzije i odredite gde se pojavljuje sila opterećenja. Probajte sada!