RS

Novosti

2017
31.07.2017

Univerzalne rastavljive šarke: ZM i ZMS

Proširili smo kategoriju šarki iz grupe rastavljivih šarki koje su odlična alternativa tradicionalnim okovima. Male dimenzije omogućavaju njihovu široku primenu. Njihova konstrukcija omogućava jednostavnu montažu i demontažu vrata ormara. Šarke imaju rupe za šrafove sa upuštenom glavom. Tokom instalacije treba uzeti u obzir mesto gde treba postaviti šarke te odabrati odgovarajuću veličinu i količinu šarki. 


U seriji ZMS, osovinica omogućava otvaranje i zatvaranje šarke tako da funkcioniše kao rigla. Cela ponuda dostupna je ovde


ZM šarke proizvode se u desnoj i levoj verziji. Proizvode možete preuzeti ovde.

10.07.2017

Univerzalni nosači stubova: PSK, SDPSK

U našu ponudu uveli smo nove, univerzalne nosače stubova PSK i SDPSK. Nosači stubova su projektovani za montažu stupova i baštenskih konstrukcija. Zaštita nosača PSK izvedena je vrućim cinkovanjem, a SDPSK dvoslojnim antikorozivnim premazom. Zahvaljujući ovoj konstrukciji omogućeno je korišćenje greda nestandardnih dimenzija preseka.


Pocinkovana prevlaka (vruće cinkovanje) garantuje visoku otpornosti na koroziju PSK nosača, dok u slučaju SDPSK nosača, dodatnu zaštitu osigurava, tako zvani DUPLEX sistem, odnosno pocinkovana prevlaka dodatno zaštićena bojom što nošaču daje i bolju estetske vrednosti.


Preporučujemo da se upoznate s proizvodima: PSK i SDPSK.

19.06.2017

Šrafovi sa torban glavom i šrafovi za baštensku ariktekturu sa crnim glavama

Predstavljamoturban šrafove i šrafove vrtne arhitekture s crnim glavama, koji su stvoreni posebno za montažu ukrasnih šarki DMX. Ofarban na crno glava ne povećava samo estetski izgled nego pruža dodatni zaštitni sloj.


ZACB šrafovi su dostupni u različitim veličinama. Paket sadrži komplet 4 komada sa navrtkama i podloškama. Cela ponuda dostupna je ovde.


ZAS šrafovi su dostupni u dve dužine i pakovani su u plastične kese od 12 komada. Ponuda dostupan ovde.

30.05.2017

Novo: Šrafovi CTO

Proširili smo ponudu šrafova s tanjirastom glavom i sa šarafima namenjenim za postolja stubova za ograde.


Povećana tanjurasta plosnata glava pruža estetski izgled spoja stuba sa postoljem. Antikorozivni premaz odnosno trajni dvostruki zaštitni sloj koji se sastoji od galvanskog cinka i posebne boja s aluminijskim opiljcima daje im boju pocinčanog čelika i sprečava prodiranje korozivnih sredstava izvana te osigurava trajnost. Torx gnezdo glava olakšava montažu a izrez na navoju sprečava cijepanje drva tokom zavrtanja. Nema potrebe za prethodno bušenje.


Preporučujemo da se upoznate s našom ponudom.

https://dmxsystem.com/hu/group/cto

2016
24.10.2016

Film o DMX

U kratkom filmu predstavljamo sedište proizvođača spojnica za drvo DMX, kompanije Domax. Upravo iz tvornici u mestu Łezice izlazi svakodnevno isporuka DMX spojnica, tako da ovim video materijalom otkrivamo mali dio tajne i pokazujemo kadrove iz procesa proizvodnje, snimku iz magazina i shovroom'u.
Pozivamo da pažljivije pogledamo brend DMX. Film je dostupan pod linkom: Domax, proizvođač spojnica DMX.

10.08.2016

U DMX ponudi okova za bašte nalaze se reze

Prema sugestijama naših klijenata, proširili smo asortiman okova za bašte sa novom grupom: reze za pričvršćivanje SP.
Reze mogu da se koriste na mnogo načina, a najčešće se koriste kao držači na vratima ili prozorima koji zahtevaju zaključavanje kvakom, zasunom ili katancem. Reze čine elemente koji nedostaju za zasune. Mogu poslužiti za pričvršćivanje užeta ili organizovanje kablova.

17.05.2016

Novi ofarbani ugaonici

Standardni ugaonici su zaštićeni galvanskim cinkovanjem zlatne ili srebrene boje. Pripremili smo za vas alternativu koja će dokazati kod montaže elemente sa svetlim ili tamnim laminatnim pločama, od drveta ili imitaciji drveta - ugaonik u beloj ili crnoj boji.
Bela varijanta pojavla se u grupi uskih ugaonika (model KWN 1), široki ugaonici (KSB 1), podesivi ugaonici (model KRB 7) i sidrenih ugaonici (KK 0). Crnim ugaonicima, osim već postojećih ukrasnih spojnica pridružio se u ponudu uski ugaonik (model KVC 1).
Ovi navedeni modeli DMX spojnica imaju široku primenu. Pored konstrukcijski funkcija, pogodni su za manje stolarske radove i prilikom montaže nameštaja.

08.01.2016

Novost u ponudi šrafaova DMX!

Zadovoljstvo nam je da objavimo da smo, u skladu sa sugestijama naši kupaca, proširili ponudu šrafova sa upuštenom konusnom glavom sa novim prečnicima - sada su dostupni još i prečnici Ø 3,5 mm,  Ø 4, 00 mm i Ø 4,5 mm!

Zašto bi vijci sa konusnom glavom trebalo da bude suštinski deo svakog profesionalnog stručnjaka? Kako garantuje naš inž. Kristofer Rytlevski, drvo se tokom montaže šrafova CS DMX ponaša kao stabilna struktura, pošto pod glavom šrafa postoje tzv. rebra za rezanje upusta  što sprečava pukotine u drvu. Osim toga, upuštena glava u drvo, omogućava glatku površinu lišenu isturenih delova. Zavrtnjevi CS malih prečnika savršeno su pogodni za spajanje tankih drvenih ploča i finih detalja. Osim činjenice da je njihova montaža veoma brza zbog mogućnosti korišćenja strujnih odvijača, dobijeni spojevi odlikuju se  izdržljivošću i estetikom.

U nastavku predstavljamo punu ponudu šrafova sa konusnom glavom CS DMX.

2015
23.11.2015

Nov način za traženje DMX spojnica!

Da li znate da DMX spojnice čine idealnu harmoniju s dvorišnom arhitekturom? Kako biste se uverili u to, dovoljno je da pogledate novu, interaktivnu prezentaciju kuće s dvorištem na stranici dmxsystem.com. Aranžman je efekat rada arhitekta te stručnjaka Domaxa - možda će Vas inspirisati na promenu "vlastite okućnice".

Na novoj prezentaciji su predstavljene brojne konstrukcije uz upotrebu čeličnih spojnica - pokazalo se da nas DMX spojevi prate tokom odmora u senici, na terasi ili tokom igre s decom u bazenu sa peskom. Aranžman koristi estetska, ali i isprobana rešenja - spojnice odgovaraju normama i poseduju sertifikate bezbednosti EU.

Prikaz određenih konstrukcija se može povećavati, premotavati te je moguće tražiti različite varijante tesarskih spojnica. Pozivamo Vas da pogledate novu kuću s dvorištem!


01.10.2015

Moderna proizvodna - skladišna hala DOMAX

Skladište proizvoda DMX je prebačeno u novoizgrađenu, modernu halu Domax. Nedavni radovi na gradilištu su završena u augustu 2015. nakon godinu dana od njihovog početka.


 Hala zauzima 4000 m2 - povećanje površine skladišta poboljšana logistika i  već su doprineli skraćivanju rokova isporuka roba i poboljšana dostupnost priključaka i drugih proizvoda DMX.


Hala je opremljena regalima za visoko skladištenje proizvoda od čelika, koji obezbeđuju mogućnost skldištenja 6 000 paleta. Osim prostora za skladištenje povećan je proizvodni prostor, pakirnica i otprema. Hala opremljena uređajima visoke klase koji pružaju sveobuhvatno rešenje za utovar i istovar - ulaganje u nove tehnologije znatno skraćuje vreme kompletiranja, a istovremeno poboljšava bezbednost i udobnost.


Brigom o prevoznicima optimizirana je struktura internih saobraćajnica oko firme - dostavna vozila mogu se slobodno kretati na terenu Domax, ali se također mogu kretati čak vozia s kabastim teretom.


Osim toga, široka ponuda marke DMX će biti predstavljeni kupcima za namensku upotrebu kao izložbena prostorija od 100 m2. Merchandising radovi su u toku, a otvorenje izložbe je uskoro.


Nova hala Domaxa je impresivna! Za više informacija o novoj hali uz izjavu komercijalnog direktora Domax i fotografijama s izgradnje nalaze se ovde - kliknite.

10.03.2015

Starta Internet kreator tesarskih spojnica

Sa početkom građevinske sezone u 2015. godini smo pokrenuli kreator stolarskih spojnica DMX® Na adresi kp.dmxsystem.com/sr postavljamo praktične alate  razvijene od strane naših stručnjaka koji će vam pomoći za brzo i jednostavno projektovanje spojeva za drvo uz korišćenje naših spojnice za drvo DMX®.


Prvi alati se koriste za izbor spojnica na osnovu informacija koje dostavlja korisnik. Spojnica je prilagođena na raspored greda, njihovim dimenzijama i opterećenjima. Traju pripremni radovi za postavljanje daljnih alata, a osnovni cilj je stvaranje sadržaja kojim želimo da podelimo više od 20 godina iskustva kog smo stekli na konstrukcijama tesarskih spojeva i stručnosti u ovoj oblasti sa svakim kome je ona potrebna. Uz sve to, trudimo se da način prezentacije bude pogodan i u skladu sa važećim tržišnim kretanjima, zbog čega kreator funkcioniše kao široko dostupni interaktivni internet alat.


Za više informacija o kreatoru možete naći ovde. Dobrodošli!

01.03.2015

Proširujemo ponudu na ZAVRTNJI ZA DRVO CT

U katalogu DMX proizvoda postoje novi tesarski šrafovi sa tanjirastom glavom prečnika od 6 mm. Nadopunjeni asortiman obuhvata šrafove sa prečnikom od 6, 8 i 10 mm u dužini od 70 do 400 mm.


Zavrtnji za drvo sa tanjirastom glavom CT DMX® su namenjeni prvenstveno za povezivanje tzv. mekog drveta kao što su bor ili smrča. Široki prečnik glave zavrtnja sprečava uvlačenje glave u drvo. Na glavi zavrtnja nalaze se podaci o njegovoj dužini, što olakšava identifikaciju. Postojanje TORX gnezda sprečava oštećenje alata za zavrtanje i samih zavrtnjeva tako da definitivno povećava njihovu trajnost. Nadalje, TORX  gnezdo zavrtnja sa manjim radijalnim silama prenosi veći obrtni momenat u odnosu na konvencionalne profile.


Zavrtnji za drvo sa tanjirastom glavom CT DMX® idealni su za krovne konstrukcije, konstrukcije skeleta kuća, terasa ili lakih konstrukcija kao što su nadstrešnice, ograde i slično.


Zavrtnji DMX®, to su uvek proverena rešenja!


Kompletan asortiman DMX zavrtnjeva za drvo dostupan je ovde.


2014
01.11.2014

Novo: lagani i izdržljivi KPS ugaonici

KPS ugaonici s izradom ukrutnih rebara lagani su, izdržljivi i jeftini u isto vreme! Ovo je nova grupa proizvoda, sa kojom je ponuda DMX® proširena. Novi proizvodi su idealni za ugradnju u laganim konstrukcijama, kao što su nadstrešnice, pergole, ograda ili nameštaj.


Ugaonici KPS mogu da izdrže velika opterećenja, kako tvrdi konstruktor ovih ugaonika iz DMX Krzisztof Ritlevski:


KPS imaju veoma veliku izdržljivost što potvrđuju naši testovi i testovi sertifikacionih tela. Svaki KPS ugaonik je temeljito testiran kako bi dobilo odobrenje ETA i CE znaka. Naravno, izdržava nešto manja opterećenje nego ugaonik KP ili KPL, međutim, zahvaljujući tanjem materijalu ugaonici su mnogo jeftiniji a ipak još uvek zadržavanja visoku nosivost. Prednosti KPS takođe uključuju raspored rupa, koje su projektovane tako da omogućavaju montažu koristeći širok spektar mogućnosti.


Detalji o novim KPS spojnicama, nalaze se na sajtu.


01.10.2014

Novi sajt brenda DMX®

Na novom sajtu predstavljamo brend DMX® od „od postave” – detaljno predstavljamo DMX® proizvode, pokazujemo laboratoriju u sedištu kompanije u mestu Łezice, opisujemo našu istoriju, predstavljamo novosti - da biste mogli da pratite naše aktivnosti i razvoj. Pre svega, vodimo brigu o stalanom pristupu ponudi  DMX® proizvoda sa tehničkom dokumentacijom. U skladu sa zahtevima naših kupaca, postavili smo na sajt takođe tehničke crteže proizvoda DMX® za preuzimanje u PDF formatu.

Živimo u „doba Interneta", vodeći računa o tome, istovremeno želim da našim klijentima i partnerima pružimo najbolji mogući oblik saradnje. Mi i dalje radimo na razvoju sajta. Više od 20 godina iskustva i naše stručno znanje želimo da podelimo sa našim klijentima, jer sa otvaranjem građevinske sezone u proleće 2015. godine će da bude pokrenut internet kreator spojnica za drvene konstrukcije!

13.01.2014

Naredne DMX spojnice dobile su odobrenja: ETA 14/0425

Zadovoljstvo nam je da objavimo da je do dana 13. 01. 2014 god.  čak  80 DMX spojnica je dobilo Evropsku saglasnost broj 14/0425 ETA.


Tokom izrade DMX® spojnica pridajemo veliki značaj za brigu o svakom detalju. Novo Evropsko tehničko odobrenje ETA je najbolji dokaz. Dokument sadrži podatke o svim ispitivanjima raznih DMX® proizvoda koji zadovoljavaju najviše evropske standarde.


Proizvodi uključeni u najnovijem odobrenju sadrže i jednakostranične ugaonike od 135° NRL, ukrućene ugaonike: KP, KPL i KPS, pjačane ugaonike KPK, podesive ugaonike KR i KRD,  vešalice za grede WBC i WBU, kose spojnice LU, spojnices za beton LB, stope za stupove PS zatezače montažnih pojaseva NT, ojačana sidra KKB i proizvode uključene u sistem ukrasnih SD spojnica.


Dokument je dostupan za preuzimanje za neke određene proizvode na sajtu ili klikom na ovaj link: ETA 14/0425.


2013
01.03.2013

Stil i trajnost - inovativno lice spojnica za drvene konstrukcije SD DMX®

Sistem ukrasnih spojnica SD DMX® je rezultat rada iskusnog tima stručnjaka DOMAX. Nove spojnice se odlikuju visokom estetikom. Drvene konstrukcije sa njihovom primenom, to nije samo stabilnost, već i veoma zanimljiv dizajn.


Crna boja spojnica idealno se komponuje sa raznim vrstama drveta. Ažur dekorativni elementi daju celoj konstrukciji lakoću i ekspresiju. Sistem dekorativnih spojnica SD DMX to je do sada neviđeno rešenje koje u sebi sadržava estetiku i izdržljivost. Sve SD DMX spojnice su izrađene od debelog pocikovanog lima, dodatno ofarbane tehnologijom praha koja daje debelu zaštitnu prevlaku. Takav dvostruki način zaštite  DUPLEX HD korišten kod ovih spojnica je originalno rešenje naših stručnjaka. DUPLEX HD pruža maksimalnu zaštitu od korozije.


Pozivamo vas da pogledate vizuelizaciju s primenom SD DMX® - klikni.